Perler & Smykker

Perler – Skal de være runde?

Når du kommer i gang med at bruge perler til smykkefremstilling, så kan spørgsmålet om perler skal være runde godt dukke op. I og for sig er en perle jo en rund genstand, men lige præcis når snakken falder på perler, som du bruger til at lave smykker med, så kan grænsen godt skride lidt. Her kan definitionen af en perle godt være andet end en rund og blank genstand – se det selv, når du søger efter perler til smykkefremstilling.

Farvet perlemorsskal er for eksempel en perle i smykkeverdenen, men for dig, der måske ikke har prøvet at lave smykker før, kan det være svært at se, at det skulle være en perle. Den er jo ikke specielt rund, den har flere kanter og derfor vil det normalt ikke være en perle. Sådan er der jo så meget, og det er ikke kun i smykkeverdenen, at det er sådan. Vil du gerne bruge perler til smykkefremstilling – har du derfor en kæmpe verden, der åbner sig.

Find ud af hvad du gerne vil lave

Vil du gerne i gang med at lave en smykkekollektion, hvor det hovedsageligt skal være perler, du gerne vil bruge, så har du noget at se frem til. Du har nemlig mulighed for at bruge perler af halvædelsten, glasperler, perler af plastik, perler der er lavet af koraller og meget meget mere – det er svært at få hænderne ned og begrænse sig, for når først du er kommet i gang med at bruge perler til smykkefremstilling, er der ikke mange begrænsninger. round photo

Det bedste du kan gøre, vil mange gange være at strukturere det, give dig selv mulighed for at lave nogle forskellige kollektioner og arbejde med en eller max 2-3 forskellige typer af perler til smykkefremstilling af gangen. Det giver ofte en helt speciel fornemmelse, når man kan se, at ens kollektion bliver til noget, og den fornemmelse kan godt være svær at få frem, hvis du først laver et smykke der, og et andet smykke der, uden at der er idé i det.

Hvordan kommer du i gang

Når du gerne vil i gang, så er det meget let at starte. Du skal gå på google og søge efter perler til smykkefremstilling, og så dykker du ned i den verden, der kan komme til at blive afsæt til et eventyr. Det kan være du er så dygtig til at lave smykker af perler, at du kan sælge dem. Det er ikke usædvanligt når først du bliver bidt af det – så prøv det – der er en hel verden, som venter på dig – perler til smykkefremstilling – det er spændende.